En kundeopplevelse som utmerker seg: Tilfredshet med Billeasing

Publisert:
December 11, 2023

Vi i Automedia AS er alltid stolte av å høre fra våre fornøyde kunder.

Nylig mottok vi en varm og oppriktig tilbakemelding fra en av våre verdsatte kunder, Sander L Skårsmoen, som har delt sin personlige erfaring med vår leasingtjeneste.

Hans tilbakemelding reflekterer vår dedikasjon til å tilby eksepsjonell service og kvalitetsbiler. Nedenfor er Sanders uendrede brev, som vitner om den positive effekten vår innsats har på våre kunders opplevelser.

Klikk for privatleasing

"Kjære Mattias,

Jeg håper denne e-posten finner deg i god form. Jeg ønsker å uttrykke min store tilfredshet med å lease en bil fra Automedia. Jeg vil gjerne takke deg og hele teamet ditt for den fantastiske opplevelsen jeg har hatt så langt.

Leasingplanen min har virkelig overgått mine forventninger. Jeg føler meg virkelig tatt vare på og satt pris på som kunde. Prosessen var sømløs og effektiv, og jeg ble imponert over den profesjonelle og vennlige service som jeg har mottatt frem til nå. Kundeservicen deres er uten tvil en av de beste jeg har opplevd.

Det er tydelig at Automedia legger stor vekt på kundetilfredshet. Jeg setter stor pris på den personlige oppfølgingen og den raske responsen på mine spørsmål. Jeg føler virkelig at jeg er i trygge hender med deg og ditt team.

Jeg vil også nevne at bilen jeg har leaset fra dere er av høy kvalitet og oppfyller alle mine behov. Jeg har vært veldig fornøyd med ytelsen og påliteligheten til kjøretøyet. Det gir meg ro i sjelen å vite at jeg har valgt et pålitelig selskap som Automedia."