Sander sparer tusenlapper ved å lease Tesla fra Automedia AS

Publisert:
August 21, 2023

For et par år siden kontaktet Sander oss på Automedia AS grunnet privatleasing av bil. 

Den gangen ble det ikke noen affære, men nå, straks innen ferien, så fulgte jeg han opp. Da var han klar for å bestille en fin Tesla Model 3 av meg. Veldig moro!

Undertegnede jobber ikke med salg på samme vis som da vi snakket første gang. Men da jeg selv kjører Tesla og da Sander og jeg har hatt dialogen fra før så ville jeg hjelpe han med råd, leasing og ikke minst en super gunstig bil forsikring. 

Sander forteller at han sparte tusenlapper (!) per måned ved å velge oss. 

Jeg savner kundekontakten merker jeg! Jeg driver nå med økonomi, drifter hjemmesiden og alt annet kring Automedia AS, utenom å jobbe med alle de hyggelige bilkundene som velger å kontakte oss når det er tid for privatleasing eller leasing av firmabil og varebiler. 

Så da reiste jeg fra Oslo for å møte Sander i Drammen når bilen skulle hentes. 

Det er klart at kundene skal få noen gaver! Automedia strand veske, en flaske rødt, t-shirt, penner og isskrape ble levert. 

Vil takke Sander for tillit og en hyggelig Google anmeldelse, du må kose deg med din nye Tesla! 😎

Hilsen

Mattias Spångberg

Daglig leder

Automedia AS

Privatleasing Tesla inkludert billig forsikring
Privatleasing Tesla

Omtale: Strålende leasingselskap som tar jobben sin veldig seriøst og er profesjonell i håndtering av sine kunder. Kontaktet dem selv for litt over 1 måned siden da jeg bestilte en splitter ny Tesla. De bestilte etter mitt ønske, og hentet bilen i går helt feilfri fra Tesla- forhandler.

Ansatte i Automedia var imøtekommende og gjorde alt for at jeg skulle få den beste opplevelsen av å hente splitter ny bil. Kanskje dere også vil få en goodiebag om dere leaser fra Automedia. 👍 Sanders L Skårsmoen  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sander hentet sin Tesla som han privatlease fra Automedia AS

Anmeldelser Google Leasing Automedia Oslo
Anmeldelser Google Leasing Automedia Oslo